vineri, 12 octombrie 2012

Donati sange- Reguli

1. Nu donati sange si in aceeasi zi beti. Nu veti sti nici voi daca sunteti bauti.
2. Nu donati sange si va asteptati sa simtiti grozav. Ca nu va simtiti, chiar si fara sa beti!
3. Daca mergeti in club, ar fi bine sa stati jos si sa va intrebati de la masa de ce se invarte clubu'
4. Cand ajungi acasa nu fa prostia sa vrei sa iti revii....n-ai cum sa iti revii pentru ca, revenind la nr 1, nu esti nici baut, nici beat si nici ametit. Din betie te trezesti, din lipsa de sange...nu prea ai cum.
5. Nu te astepta sa nu racesti. Daca inainte te incerca raceala, acuma sigur esti pus la pamant si infasurat cu ea din cap pana in picioare.
6. Nu fuma dupa ce donezi. Ca intri deja in mari dileme...,,oare-s beaaaat? oareeee-s fumaaat? uaaaaaa....floriceleeeee!"
7. Nu incerca sa explici nimanui de ce esti in starea de letargie pentru ca sincer pari si beat si fumat si tampit toate adunate la un loc.
8. Mananca. Nu chipsuri asa cum am facut eu...you can do better!!! Mananca ceva si inainte si dupa ce iti scot aia sufletu'.
9. Nu te mira ca iti e somn! Asculta-ti instinctu'! Go to sleep!
10. Daca esti dezorientat, pe langa toata lumea, nu intelegi nimic din ce se intampla, nu sti ce-i cu tine acolo, cine-s oamenii aia, ce e cu paharu' tau de-i plin, cine cum s-a facut si de ce...inseamna ca esti praf. Adica ai donat sange, ai baut, ai vazut ca nu ai facut bine, ai fumat ca sa-ti revii, ai vazut iar ca n-ai facut bine, ai incercat sa te misti, dar ai cazut de 3 ori....NU MAI AI CE FACE! Rusinea nu se spala asa de usor...!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu