duminică, 4 martie 2012

unii oameni mai si cresc...si devin ursuzi...si tristi!

1. Si singuratatea te invata ceva, te invata sa apreciezi oamenii din jurul tau cat timp ii ai, asa ca fa pe dracu-n patru si macar incearca s-o suporti. Dupa, pune mana si da un telefon si strange-i pe toti in jurul tau. O sa vezi ca-i privesti altfel.
2. Iubeste dar cu limita. Iubeste dar nu te lasa calcat in picioare. Iubeste dar nu te injosi pentru acea iubire. Orice alta iubire iti poate rasarii in cale.
3. Daca nu mai poti suporta cacaturile vietii pune mana pe o bere si bea-o de parca ar fi ultima bere pe care-o bei in viata ta. Tine-o asa toata noaptea, dar nu uita ca daca vrei sa uiti intrebarile (bautura nu-i raspunsul dar te-ajuta sa uiti intrebarile) trebuie sanu te mai opresti. Daca realizezi asta ori o sa ajungi alcoolic ori te opresti si bei cola.
4. Daca devii alcoolic, ia pe cineva care nu se alcoolizeaza langa tine, e mai bine!
5. Daca te dai pe cola, asteapta-te sa fii exclus din societatea de beutori de high class.
6. Mos Craciun nu exista. Nici Zana Maseluta. Nici Mos Ene. Nici Fat frumos si nici Ileana Cosanzeana!  Neah shht! Nici cine dracu te gandesti tu acum, asa ca taci! Lasa dracului basmele si maturizeaza-te!
7. viata e de cacat, e ingrozitoare si ne fute pe toti. Nu fa pe moralistul. Nu judeca pe nimeni pentru ca e posibil sa fii tu mai bubuit la mansarda decat cei pe care-i judeci. Si e foarte posibil sa ti se zica intr-o zi cam cat de varza esti. Nu cred ca o sa-ti placa!
8. Nu jigni. Cand esti beat, fa orice, esti beat, dar nu jigni. Cand esti beat poti sa cazi face plant, poti sa te dezbraci pe mese, sa dansezi pe manele imputite. Nu jigni! Sunt oameni care n-o sa te ierte!
9. Daca simti ca lumea ta o ia pe daralau, sa nu taci. Cere ajutorul. Daca taci, daca zambesti in continuare nimeni n-are de unde sa stie ca tu suferi, ca pe tine te doare, ca esti trist sau deprimat, daca n-ai tupeu sa vorbesti, bea in liniste dar nu continua- serios, n-are rost sa te alcoolizezi chiar in halu halului ala, chiar daca prima porunca din randul unu din cele 10 porunci era si ramane valabila, it's all up to you-!
10. Da-le dracului pe toate si pe toti, iubeste ca si cum nimeni n-a iubit vreoadata in viata lui, bea ca si cum e ziua ta, nu uita ca te-ai nascut de  ziua ta, asteapt-o ca si cum o sa vina numai pentru tine, asteapta-l ca si cum intr-o zi o sa fie numai al tau, viseaza ca si cum visele o sa se termine intr-o zi si nu le-ai epuizat pe toate, nu munci-munca e de rahat, dar munceste cat sa porti iubi, bea, visa, astepta-, roaga-te, !!! Si da-i dracului pe toti cei care stau in calea ta. toti cei care te fac ,,distrus, varza, mesed up in the head, bolnav, nebun, cei care-ti zic ca nu esti in stare, cei care-ti zic ca esti exact ca ma-ta sau tac-tu sau oricine din familie pe care nu vrei sa-l iei neaparat drept model. Uita-te in ochii tuturor celor care-ti spun ca nu e asa cum vrei tu si spune clar si raspicat ,,ma-ta!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu