joi, 12 ianuarie 2012

10 porunci

1. Cand te doare sufletul ignora durerea, transforma ce simti in bere, rachiu sau vin sau spirt sanitar, la un moment dat trece, ori durerea ori mori in coma alcoolica.
2. Vrei sa plangi ca viata e o curva, ca te trosneste de-ti sar fulgii, ca te da dracului cand iti merge mai bine, taci si inghite, cateodata ce patesti e ceea ce meriti, apoi uita-te la prima porunca si ineaca-te!
3. Ti-e dor, ti-e dor de persoana pe care o iubesti, ti-e dor de un sarut, ti-e dor de o privire plina de caldura, ei bine daca persoana aia nu face ceva sa fie langa tine, nu te apreciaza, nu da doi bani, chestii de genu, nu-i sfarsitul lumii, orice iubire se vindeca cu alta iubire deci indragosteste-te! Cand ai reusit, da noroc in cinstea ei!
4. Nimeni, nimeni nu trebuie sa stie prin ce treci, oricum nimanui nu-i pasa. Zambeste, iesi cu capul sus din casa, si daca reusesti asta, toata ziua ta va fi mai luminoasa. Sarbatoreste cu o bere!
5. Esti bolnav, sanatatea nu te ajuta, trece, cu antibiotice, cu rachiu fiert, trece. Zi multam ca n-ai SIDA sau Ebola.
6. N-ai bani? Asa si? Banii vin, nu alerga dupa ei!
7. Ai examene si nu mai poti de stres? (aviz studentilor). Nu merge cu ,,maine dimineata ma apuc de invatat". Aia n-o sa mearga niciodata! Fa un efort acum, chiar daca casa ta e vraiste, n-ai mancare in frigider si n-ai mai baut o cafea cum trebe de 2 saptamani, deschide dracului cartea aia ca restu vine de la sine. Dupa sesiune, vine chefuiala!
8. Ti-e lene sa mori si n-ai chef de munca? Nu munci! Azi nu, maine nu, se aduna ele si o sa bagi ca eroul intr-o zi toata munca de o luna. Ai motiv sa deschiz berea aia la sfarsitul zilei.
9. Eat, pray, love! Defapt doar pray! Roaga-te, roaga-te la ce vrei tu, la peretele din fata ta, la poza ei, la chitara care sta prafuita intr-un colt sau atarnata de perete, la un Dumnezeu oarecare. O sa te simti mai bine chiar daca nu o sa primesti chestiile pentru care te-ai rugat!
10. Dupa ce ti-ai inecat amarul, dupa ce te-ai imbatat ca porcul(nu ma refer doar la barbati chiar daca vb la masculin, nu fac discriminari) fa-ti treaba. Ai de facut curat, fa curat, ai de spalat geamuri, spala geamuri, ai de citit, citeste! Apoi fa-te praf iar! Si uite asta e cheia spre o viata traita degeaba!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu